Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Viimeisimmät uutiset

Kevätkausi 2023

Hiiden Laulu harjoittelee tiistaisin 10.1. alkaen Pappilanpellon koululla (Vihdin Kirkonkylällä)  kello 18.30-21.00.
Kartta paikan päälle.

Hiiden Laulun Joulukonsertti Vihdin Kirkossa, 9.12.2022:

Hiiden Laulun Joulukonsertti Vihdin kirkossa 9.12.2022.Hiiden Laulun Joulukonsertti Vihdin kirkossa 9.12.2022.

 

Hiiden Laulu Kuoroviihteellä -tapahtumassa Helsingissä, Apollo Live Clubilla, 30.9.2022:

Hiiden Laulu Kuoroviihteellä -tapahtumassa Apollo Live Clubilla Helsingissä 30.9.2022.Hiiden Laulu Kuoroviihteellä -tapahtumassa Apollo Live Clubilla Helsingissä 30.9.2022.

 

Hiiden Laulu Art Goes Kapakka -tapahtumassa Helsingissä, Ravintola Kauppatorin Laituri, 25.8.2022:

Hiiden Laulu Art Goes Kapakka -tapahtumassa, Ravinto Kauppatorin Laituri, 25.8.2022.Hiiden Laulu Art Goes Kapakka -tapahtumassa, Ravinto Kauppatorin Laituri, 25.8.2022.

 

Hiiden Laulun pienryhmä keikalla yksityistilaisuudessa 2.10.2021, tässä fiilikset takahuoneessa juuri ennen keikkaa:

Hiiden Laulun pienryhmä keikalla yksityistilaisuudessa 2.10.2021.Hiiden Laulun pienryhmä keikalla yksityistilaisuudessa 2.10.2021.

 

Ääniartisti Venla Ilona Blom opetti meille Beatboxin saloja 2020 kauden aloitukseen. Vau! Ajoittain vaikeaa, mutta niin kivaa ja antoisaa. Pyrimme ottamaan oppeja mukaan keikoillemme:

Ääniartisti Venla Ilona Blom opetti meille Beatboxin saloja 2020 kauden aloitukseen.Ääniartisti Venla Ilona Blom opetti meille Beatboxin saloja 2020 kauden aloitukseen.

 

Rytmipajassa Merzi Rajalan kanssa.  Svengijengillämme on ollut Merzin opeille käyttöä, huikea ammattilainen:

Rytmipajassa Merzi Rajalan kanssa.Rytmipajassa Merzi Rajalan kanssa.

Uusi Hiiden Laulun lippukauppa on avattu!

Posted 3/19/2023

Hiiden Laulun oma lippukauppa on avattu! Nyt voit helposti hankkia liput keikoillemme ETUKÄTEEN oman lippukauppamme kautta!

Piipahda heti ostoksille lippukauppaan >> ja hanki liput Time to boogie with Hiiden Laulu -disco kevätkonserttiimme!

Read the rest of this entry »

Time to boogie with Hiiden Laulu

Posted 3/9/2023

Keväinen Hiiden Laulun disco-konsertti järjestetään Vihdin kirkonkylän Puistolassa lauantaina 6.5.2023 kello 17.

Time to boogie with Hiiden Laulu disco-konsertin jälkeen järjestetään aikuisten disco, samassa tilassa, Puistolassa.

Lisätietoja konsertista tulossa piakkoin!

Puistola >>

Read the rest of this entry »

Disco harkat alkoivat!

Posted 1/17/2023

Nyt se alkaa, nimittäin DISCO harkat, jotka jatkuu koko kevään ja huipentuu upeaan kevätkonserttiin toukokuussa!!! 

Hullaannumme aitoon 1970-luvun alkuperäiseen disco-musiikkiin, jota tulemme treenaamaan koko kevään 2023 ajan. Ohjelmistossa upeita disco-kappaleita, kuten Blame It On The Boogie, Celebration, Disco Inferno ja Hands Up! Kotimaista suomi-discoa edustavat tajuttomat klassikot, kuten Gloria, Sataa vain ja Yes Sir, alkaa polttaa.

Disco-tulitusta on luvassa mahtavassa Hiiden Laulun Disco kevätkonsertissa lauantaina 6.5.2023 Puistolassa, Vihdin Kirkonkylällä! Tule mukaan discoilemaan!

 

 

 

Read the rest of this entry »

Kiitos joulukonserttiemme yleisölle. Hiiden Laulu toivottaa Hyvää Joulua ja Onnea Uuteen Vuoteen 2023!

Vihdin Uutiset 30.11.2022

Posted 11/30/2022

Vihdin Uutiset artikkeli, julkaistu 30.11.2022:

Menevää gospelia ja herkkiä joulun sävelmiä Hiiden Laulun joulukonsertissa (klikkaa kuvat suuremmiksi)

Vihdin Uutiset.Vihdin Uutiset.

Vihdin Uutiset.Vihdin Uutiset.

Vihdin Uutiset.Vihdin Uutiset.

Vihdin Uutiset.

Read the rest of this entry »

Menevää gospelia ja herkkiä joulun sävelmiä Hiiden Laulun joulukonserteissa

Posted 11/23/2022
Pian 50-vuotta täyttävä Hiiden Laulu -kuoro konsertoi Humppilan kirkossa lauantaina 3.12.2022 kello 18 ja Vihdin kirkossa perjantaina 9.12.2022 kello 19. Konsertteihin on vapaa pääsy, ohjelma ovelta 10 €.

 
Hiiden Laulun joulukonsertin ohjelmistoa on harjoiteltu ahkerasti koko syksyn ajan. Kuoronjohtaja Aino-Maria Ollikainen, oletko tyytyväinen tämän vuotiseen kuorosi jouluohjelmistoon?

"Olen tyytyväinen. Mielestäni meillä on tasapainoinen kokonaisuus. Mukana on niin tunnelmallisia, rauhallisia lauluja kuin meneviä gospelnumeroita. Myös uusia kappaleita on otettu mukaan inspiroimaan niin laulajia kuin yleisöäkin. Tällä kattauksella pääsee varmasti virittäytymään joulun tunnelmaan, joten paikalle kannattaa tulla kauempaakin!" 
 

Runsaasti englanninkielisiä joululauluja sisällään pitävään ohjelmistoon kuuluvat mm.: klassikot kuten The Little Drummer BoyGod Rest You Merry Gentlemen sekä Have Yourself a Merry Little Christmas. Suomenkielisiin todella kauniisiin joululauluihin lukeutuvat mm.: Hiljaa leijaa maahan hiutaleetTalvi-illan hiljaisuus sekä Jouluhymni. Kuoronjohtaja Aino-Maria, mikä on innoittanut joulukonsertin ohjelmiston? 

"Halusin koota monipuolisen ohjelmiston erilaisia lauluja. Hiiden Laulu laulaa paljon englanninkielistä ohjelmistoa, joten ne kuuluvat luonnollisesti myös tähän konserttiin. Mukana on niin vanhaa kuin uuttakin, ensimmäistä edustaa juurikin tuo God Rest You Merry Gentlemen ja uudempaa genreä esimerkiksi Pentatonixin sovitus hienosta kappaleesta Mary, Did Yoy Know. Perinteistä suomalaista ohjelmistoa on mukana myös, siitä esimerkkinä erityisen kaunis Ahti Sonnisen Jouluhymni: Rauhaa, vain rauhaa."

  

Henkevät gospelit ovat valloittaneet Hiiden Laulun jouluohjelmistosta karhun osan. Konsertissa kuulemme mm.: gospelit Go Tell It On The MountainA Gospel Song of Peace sekä This Little Light of Mine. Onko ohjelmiston gospel-painotteisuuden takana omat tarkoitukset, vai onko taustalla jotain muuta, kuten yleisön toiveet?

"Taustalla on joulun kristillinen sanoma. Rytmikkäät gospelit istuvat hyvin kuoron imagoon menevänä svengijenginä. Hiiden Laulu ei ole seurakunnan kuoro, mutta mielestäni voimme silti hyvin esittää hengellistä sanomaa sisältäviä kappaleita. Pystymme eläytymään moneen erilaiseen tunnelmaan."

 
Raikkaita sooloja kuuluu upeissa kappaleissa kuten mm.: Saa joulun ihme koskettaaChristmas Joy! sekä A Gospel Noel. Jouluohjelmistossa on runsaasti soolo-osuuksia, onko kuorossa uusia solisteja?
 
"Pienimuotoisesti on sooloja esitetty ennenkin, mutta nyt on mukana runsaasti soolo-osia sisältäviä sovituksia. Kuorossa on hyvin monenlaisia laulajia, erilaisista taustoista ja kuorolaiset ovat rohkeasti tarttuneet tähän haasteeseen. Moni toimii solistina nyt ensimmäistä kertaa. On ollut hienoa nähdä, miten kuorolaiset taipuvat tällaiseenkin."
 
 
Joulukonserttien jälkeen Hiiden Laulu jää joulutauolle muutamaksi viikoksi. Kuoronjohtaja Aino-Maria, mitä odotat joululta?
 
"Teen työtä kanttorina tällä hetkellä ja sitä myötä jouluuni kuuluu paljon musiikkia, laulamista, urkujensoittoa, harrasta joulun tunnelmaa. Ehdin toki myös viettää joulua läheisteni kanssa nauttien. Joulu on ihanaa aikaa!"

 

 
Hiiden Laulun joulukonsertit:
Humppilan kirkko lauantaina 3.12.2022 kello 18
Vihdin kirkko perjantaina 9.12.2022 kello 19
 
Lisätietoja Hiiden Laulusta www.hiidenlaulu.fi sekä www.facebook.com/HiidenLaulu
 
Read the rest of this entry »

Vakka lehden uutisia

Posted 11/10/2022

Vakka on Vihdin seurakunnan 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvä kausijulkaisu. Uusimman Vakka-lehden viimeisellä aukemalla on hieno maininta Hiiden Laulun tulevasta joulukonsertista, Vihdin kirkossa.

Vakka-lehti.Vakka-lehti.

 

Vakka-lehtiVakka-lehti

 

Vakka-lehti.Vakka-lehti.

Read the rest of this entry »

Hiiden Laulu mukana Operaatio Joulun Lapsi -tapahtumassa

Posted 10/26/2022
Hiiden Laulun pienryhmä sai ilon olla mukana 25.10.2022 järjestetyssä  hyväntekeväisyystapahtumassa Operaatio Joulun Lapsi. Tapahtuma järjestettiin Nummelan seurakuntakeskuksessa, Vihdissä.

Operaatio Joulun Lapsi on tarkoitettu keräämään joululahjoja Euroopan köyhimpiin koteihin, Romanian tai Moldovan vähävaraisille lapsille. 

Musiikissa olivat mukana mm. Hiiden Laulun pienryhmä ja Sankarlan Nuortenbändi.
 
Operaatio Joulun Lapsi -tapahtuman järjestivät Vihdin Seurakunta, Sankarla, Vihdin seurakunnan nuorisotyö ja Operaatio Joulun Lapsi VIHTI.

Hiiden Laulun pienryhmä esiintymässä Operaatio Joulun lapsi -tapahtumassa Nummelan seurakuntakeskuksessa, Vihdissä 25.10.2022Hiiden Laulun pienryhmä esiintymässä Operaatio Joulun Lapsi -tapahtumassa Nummelan seurakuntakeskuksessa, Vihdissä 25.10.2022.
 
Read the rest of this entry »

Operaatio Joulun Lapsi -tapahtuma

Posted 10/14/2022
Tervetuloa tiistaina 25.10.2022 kello 18 alkaen hyvän mielen tapahtumaan, jossa pääset videoiden ja musiikin välityksellä mukaan pakettienjakomatkalle Euroopan köyhimpiin koteihin, joihin pieni lahja tuo paljon iloa!

Musiikissa mukana mm. Hiiden Laulun Pienryhmä ja Sankarlan Nuortenbändi.

Buffetti ja arpajaismyynti avoinna klo 17 lähtien ja tapahtuman jälkeen.
Tapahtumasta voit ottaa mukaasi laatikkoaihion ja pakata kotona oman lahjan iloksi Romanian tai Moldovan vähävaraiselle lapselle.
 
Operaatio Joulun Lapsi -tapahtuman järjestävät Vihdin Seurakunta, Sankarla, Vihdin seurakunnan nuorisotyö ja Operaatio Joulun Lapsi VIHTI.
 
 
Read the rest of this entry »

Hiiden Laulu löytyy nyt myös TikTokista!

Posted 10/12/2022

Hiiden Laulu löytyy nyt myös TikTok -palvelusta! Ota tili seurantaan!

Julkaisemme TikTokissa lyhyitä kivoja videoita kuorostamme.

TikTokTikTok

 

Hiiden Laulun TikTok-tili tästä linkistä >>

Read the rest of this entry »